Linnatänaval purjutamise keelamine lükatakse edasi

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. juulil kehtima hakanud korrakaitseseadus lubab linnatänaval alkoholi juua.
1. juulil kehtima hakanud korrakaitseseadus lubab linnatänaval alkoholi juua. Foto: Joel Urbel / Sakala

Kuigi neljapäevasel Viljandi linnavolikogu istungil tuleb teisele lugemisele opositsiooni esitatud eelnõu avalikus linnaruumis alkoholi tarbimise keelamise kohta, saadetakse see ka kolmandale lugemisele, sest linnavolikogu on äraootaval seisukohal.

Nagu märkis Viljandi linnavolikogu õiguskomisjoni esimees Janika Kivistik Isamaa ja Res Publica Liidust, oli komisjoni otsus saata eelnõu kolmandale lugemisele tingitud sellest, et 20. oktoobril tuleb vabariigi valitsus välja uute seisukohtadega praegu kehtiva ja palju pingeid tekitava korrakaitseseaduse kohta. «Signaalid tulevad ministritelt 20. oktoobril, sest 16. septembril olid omavalitsusjuhid ja hulk poliitilisi figuure justiitsminister Andres Anvelti juures ümarlaual, kus arutati tekkinud olukorda.»

Seetõttu ei ole Jaanika Kivistiku arvates Viljandil mõtet ka oma eelnõu käikulaskmisega kiirustada, vaid ootele jääda. «Tuleb kolmas lugemine, aga ma ei ütle, millal,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles