Täristi raputus hoiatab autojuhti raudtee eest

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalavahetusel märgiti Pärsti raudteeülesõidu ette maha täristid, mis annavad autojuhtidele märku, et nad lähenevad raudteele. Tänavu suvel said säärased teekattemärgised ka Suure-Jaani ja üks Sürgavere ülesõit.
Läinud nädalavahetusel märgiti Pärsti raudteeülesõidu ette maha täristid, mis annavad autojuhtidele märku, et nad lähenevad raudteele. Tänavu suvel said säärased teekattemärgised ka Suure-Jaani ja üks Sürgavere ülesõit. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud reedel märgiti Pärsti raudteeülesõidu ette maha autot raputavad täristid ning maanteeameti teatel on nüüd Viljandimaa raudteeülesõidud ohutumaks muudetud.

Nagu ütles maanteeameti Lääne regiooni liikluskorralduse peaspetsialist Alard Tallo, on täristid nüüd kõigil kolmel Viljandimaa raudteeülesõidul, kus need ministri määruse kohaselt olema peavad. Peale Pärsti ülesõidu on autot raputava ja müra tekitava teekattemärgistuse saanud Suure-Jaani ülesõit ja üks kahest Sürgavere ülesõidust. Seal märgiti need maha suve algul. Kokku on Viljandimaal üksteist raudteeülesõitu: lisaks kolmele eelnimetatule veel kaks Võhmas, kaks Olustveres, kaks Viljandis, üks Sürgaveres ja üks Suure-Jaani vallas Jaska külas.

Kuhu sai, sinna tehti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles