Kultuuriministeeriumi kantsler süüdistab muuseumi aegluses

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12. septembril kohtusid kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene (vasakul) ja Viljandi muuseumi juht Jaak Pihlak ning käisid koos ka Hüpassaares. Nädal hiljem saatis Nõgene Viljandimaa omavalitsusjuhtidele kirja, milles teatas, et ministeerium on valmis Suure-Jaani vallas asuvasse pisimuuseumisse investeerima, kuid muuseum pole suutnud edastada hinnapakkumisi.
12. septembril kohtusid kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene (vasakul) ja Viljandi muuseumi juht Jaak Pihlak ning käisid koos ka Hüpassaares. Nädal hiljem saatis Nõgene Viljandimaa omavalitsusjuhtidele kirja, milles teatas, et ministeerium on valmis Suure-Jaani vallas asuvasse pisimuuseumisse investeerima, kuid muuseum pole suutnud edastada hinnapakkumisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kultuuriministeerium heidab Viljandi muuseumile ette, et too pole suutnud esitada rahataotlust Hüpassaares asuva hoone remondi lõpetamiseks. Muuseumi juht peab sellist süüdistust kiusuajamiseks.

Nädal tagasi käis Viljandimaal kultuuriministeeriumi esindus eesotsas kantsler Paavo Nõgenega. Külaskäik lõppes Suure-Jaani vallas Hüpassaares Mart Saare majamuuseumis, kus aastaid tagasi alanud remont endise ministri korraldusel pooleli jäi.

Raha on, hinnapakkumist mitte

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles