Võhma pidas linnapäevi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma Linnapäevad
Võhma Linnapäevad Foto: Kenno Soo

Reedel ja laupäeval pidas traditsioonilisi Võhma linna päevi ja Kesk-Eesti laat, mille eelarvet oli masu tõttu küll tublisti kokku tõmmatud, kuid abilinnapea Aare Järvik kinnitas enne ürituse algust, et kõik tavapärased üritused jäid kavva alles.

Kahe päeva jooksul astus üles mitmed tuntud Eesti muusikud ja naljamehed ning püünel käisid ka Võhma linna ja naabervaldade muusikud. Kaugeim külaline, rahvatantsurühm Trapukas tuli kohale Leedust.

Külas käisid ka sõbrad Lätimaalt Stende linnast. Koos otsitakse võimalust jätkata Euroopa Liidu toetatavat ühisprojekti, mille tulemusena peaks mõlemasse linna järgmiseks suveks kerkima laululava.

Lisaks kultuuriprogrammile oli kavas ka suurel hulgal spordivõistluseid. Reedel oli lastejooks, Võhma linna rannavõrkpalli meistrivõistlused, mälumäng ja saskuturniir. Laupäeval peeti Võhma lahtised lauatennise meistrivõistlused ja kiirmale turniir. Samuti selgitati Võhma rammumees 2010.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles