Rannavalve endal suurt süüd ei näe

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavalvefirma Articard andmeil päästeti suvel kahe järve veest üheksa inimest ning omajagu tööd oli vettehüppetorni juures.
Rannavalvefirma Articard andmeil päästeti suvel kahe järve veest üheksa inimest ning omajagu tööd oli vettehüppetorni juures. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi ja Paala järve ääres rannavalvet pakkunud osaühingu Articard hinnangul möödus suvine hooaeg töiselt ning linnavalitsuse määratud trahv oli ebaõiglane.

Kui linnavalitsus kirjeldas esinenud probleeme ja märkis, et äärmisel juhul tuleb linnal Articardiga leping üles öelda, siis Articard teatab oma vastuses, et linnavalitsus sunnib teda lepingu lõpetamist kaaluma enese algatusel.

Sakala vahendas 11. septembri numbris tagasivaadet rannahooajale Viljandi linnavalitsuse vaatevinklist, milles leidus kriitikat Viljandi ja Paala järve äärse rannavalve kohta. Eelnevalt oli Sakala palunud mitu korda ka Articardi seisukohta, kuid siis jättis firma küsimustele vastamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles