Teatriõhtu Männimäel pakkus kringlit ja kooki sibulasoustiga

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnikord on lihtsaid ja inimlikke tõdesid kergem välja öelda loomaks kehastununa kui asise inimesena mõistlikkust silmas pidades. Vaim ja võim leidsid võimaluse kutsuda teatrisse seitsekümmend last ning pakkuda külalistele ka pruukosti. Laua juures seisavad Luule Komissarov ja Janek Vadi, nende selja taga istuvad Ott Aardam, Oleg Titov ja Ardo Agasild.
Mõnikord on lihtsaid ja inimlikke tõdesid kergem välja öelda loomaks kehastununa kui asise inimesena mõistlikkust silmas pidades. Vaim ja võim leidsid võimaluse kutsuda teatrisse seitsekümmend last ning pakkuda külalistele ka pruukosti. Laua juures seisavad Luule Komissarov ja Janek Vadi, nende selja taga istuvad Ott Aardam, Oleg Titov ja Ardo Agasild. Foto: Heigo Teder

«Aeg on sööma hakata. Me armastame täpsust,» teatab vesirotiks kehastunud näitleja Janek Vadi Viljandi Männimäe külalistemaja kohvikus laudade ümber istet võtnud lastele ning jäneseemaks kostümeeritud Luule Komissarov lisab: «Sööge aga kõhud täis ja pange soojalt riidesse, mänguplatsil saame kokku. Me alustame kell kuus.»

Ugala teatri rahva algatatud kampaania «Kingi lapsele teatrielamus» on jõudnud esimese etenduseni. Männimäe külalistemaja aias algab juba vähem kui tunni pärast «Tuul pajuokstes». Praegu aga ootavad seitsetkümmet teatrisse kutsutud last ja nende vanemaid kohvikulaudadel kringlid, tordid, kohv ja morss. Jooke ja suupisteid saab enne etenduse algust mitu korda juurdegi võtta.

Viljandi abilinnapea Ardo Agasild ja teatri loominguline juht Ott Aardam tervitavad saabunuid lühikese kõnega ning avaldavad lootust, et niisugune meeldiv ettevõtmine toob teatrisse ka neid, kelle valikute etteotsa see sageli ei mahu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles