Välu: VANT peab täna sünnipäevapidu

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukitehase sisepargis saab rula ja tõukerattaga trikitada ka talvel.
Lennukitehase sisepargis saab rula ja tõukerattaga trikitada ka talvel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi lennukitehas on noortele mõnusat äraolemist pakkunud juba aasta jagu. Eelmisel sügisel remonditi räämas tehasehoonet ning oma uue kodu leidis seal Viljandi avatud noortetuba ehk VANT. Selle ruumides saab mängida lauamänge, taguda lauatennist, pilduda nooli, ajada taga piljardikuule ja trikitada rulaga ägedas sisepargis.

Tähtpäeva puhul on noortekeskuse töötajad otsustanud korraldada lõbusa perepäeva. Lennukitehase õuel läheb suuremaks sagimiseks täna keskpäeval. Siis süüdatakse tulevannid ning Tamrexi töötajad näitavad, kuidas käib kustutiga leegi summutamine. Pärast tulist avapauku on lennukitehase hoovi oodata täisvarustuses vapraid politseitöötajad. Oma etteaste teevad Punase Risti töötajad ja Viljandimaa jahimehed. Põnevat vaatamist ja kuulamist jagub nii poistele kui tüdrukutele.

Noortekeskuses on avatud õpitoad, kus huvilised saavad oma meisterdamisoskused proovile panna. Tehakse ka henna- ja näomaalinguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles