Päevaintervjuu: Vallajuhil on prefektile mitu küsimust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taimo Tugi
Taimo Tugi Foto: Marko Saarm / Sakala

16 aastat politseinikuna töötanud ja suve hakul Karksi vallavanema kohale asunud Taimo Tugi tunnistab, et ei mõista, kuidas politseinikud pärast 1. oktoobrit tööle hakkavad.

Taimo Tugi, olete pikaaegse politseitöö kogemusega, kas teil on pilt selge, kuidas politsei pärast 1. oktoobrit näiteks teie vallas tööle hakkab?

Prefekt on minu ja teised vallavanemad kutsunud 25. septembriks Tartusse ning siis antakse meile muudatustest ülevaade. Mulle ei ole nende sisu selge ja mul on küsimusi, mida tahan prefektile esitada. Eeskätt tahaks teada, mismoodi hakkab toimetama piirkonnapolitseinik ja kuidas hakatakse kaasama vabatahtlikke. Kui vallas on kellegi aken sisse visatud või on inimesele viga tehtud, siis kelle poole peaks pöörduma – kas piirkonnapolitseiniku poole või mitte? Need küsimused saan esitada 25. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles