Lennukitehas hakkab rokkima

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue albumiga «Vaikuse meri» tahavad Terminaatori tegijad kuulajaile tõestada, et neil jagub salves veel küllaga püssirohtu.
Uue albumiga «Vaikuse meri» tahavad Terminaatori tegijad kuulajaile tõestada, et neil jagub salves veel küllaga püssirohtu. Foto: Kalle Veesaar

Sellesse lennukitehase tiiba, mis noortekeskusest puutumata jäi, on mittetulundusühing Viljandi Lennukitehas rajanud moodsate heliseadmetega kontserdisaali.

Üheks regulaarseks rentnikuks saab Sakala keskus, kes kavatseb seal igakuiseid elava muusika kontserte korraldades viljandlaste seas rokipisikut levitada.

Noorsootöö koordinaatori Mart Saare arvates peaks selline alternatiivne kontserdipaik olema vastukaaluks valitsevale olukorrale, kus võimsad koosseisud esinevad alles hilisööl ööklubide seinte vahel. «Rokipublikuks on ju enamasti väärikas eas inimesed, kes ei taha tümaka sees hommikut oodata, et siis lemmikbändi esinemist nautida,» ütles Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles