Rongipiletite kavandatav hinnatõus jätab bussifirmad ükskõikseks

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et kütus ja eluolu lähevad iga aastaga aina kallimaks, on ka Hansa Bussiliinidel kavas sõidupileti hinda tõsta.
Et kütus ja eluolu lähevad iga aastaga aina kallimaks, on ka Hansa Bussiliinidel kavas sõidupileti hinda tõsta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi rongipiletid lähevad ilmselt kallimaks, leiavad Viljandi ja pealinna vahet sõitvate busside firmade esindajad, et see inimesi bussi rongile eelistama ei pane.

Möödunud nädalal esitas rongifirma Elron majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile piletite piirhindade suurendamise taotluse. Et Viljandi asub väljaspool tsoneeritud ala, võib siin oodata kuni kaheksaprotsendilist hinnatõusu. Kui suureks see tegelikult kujuneb, rongifirma esialgu ei täpsusta.

«Oleme taotlenud kuni kaheksa protsenti piirhinna tõusu, kuid seda diferentseeritult, vastavalt analüüsile. See tähendab, et mõnes kohas on kaheksa, mõnes kohas null,» rääkis Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. Tema sõnutsi on ettevõte valmis andma lisainfot siis, kui ministeeriumilt on taotlusele vastus saadud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles