Lahke naine ulatab lastega peredele abikäe

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmeaastase Keilini ema Maria Lemberi kogutud esemeid jagatakse peredele Paistu rahvamajas. Suu tehakse seal magusaks õunakookidega.
Kolmeaastase Keilini ema Maria Lemberi kogutud esemeid jagatakse peredele Paistu rahvamajas. Suu tehakse seal magusaks õunakookidega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeva keskpäeval jagatakse Paistu rahvamajas lastega peredele tasuta koolitarbeid ning kasutatud jalanõusid ja rõivaid.

Rõivad ja jalatsid kogus Facebookis ilmunud kuulutuse kaudu Viljandis elav noor ema Maria Lember. «Kõige rohkem sain annetusi Pärnust, veidi ka Viljandist. Käisin neil ise autoga järel,» kõneles ta.

Septembrikuu puhul soovis Maria Lember peredele kinkida ka kooliasju, kuid et neid ei annetatud, otsustas ta tarvikud oma kaukast välja lunastada. Nii ootavad Paistus omanikke vihikud, joonlauad, liimid ja kileümbrised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles