Meeskoor Sakala alustab hooaega

, meeskoori Sakala president ja juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala meeskoori on teretulnud iga laulumees.
Sakala meeskoori on teretulnud iga laulumees. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nagu iga aasta hilissuve lõpul või varasügise alguses kogunevad Sakala laulumehed esimesele harjutusele, et alustada järjekordset  hooaega. Tänavu saame kokku 4. septembril kell 18.45 vanas tuttavas kohas Sakala keskuses.  

Möödunud hooaeg oli koorile üsna pingeline, sest oli ju suure laulupeo aasta, aga jagus palju muidki tegemisi, kohtumisi sõpruskooridega ja reise. Sakala sai valmis oma esimese täismõõdulise CD, mis on kohe tehases trükivalmis. Selle eest oleme paljuski tänu võlgu rahvusmeeskoori lauljale ja solistile Mareks Lobele, kes tegutses meie koorijuhina  peaaegu kümme aastat. Kahjuks pidi ta mõjuvate logistiliste põhjuste tõttu meiega tegelemisest loobuma. Teise koorijuhina hakkab Liisi Toomsalu kõrval Sakalat juhatama Kadi Ritsing, kes seni abistas rohkem hääleseades.  

Algava hooaja esimene suurem ettevõtmine on koori 85. tegutsemisaastat tähistav juubelikontsert 8. novembril. Koorijuhtidel on selleks juba kavandid olemas ja kui kõik õnnestub, ei kuule ja näe Sakala esitusi ainult need, kes kontserdisaalis istuvad.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles