Enamik siinsete ametikoolide õppureid tuleb kaugemalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandus on Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis populaarseim eriala. Pilt on tehtud mullu Olustvere õppetalus korraldatud künnivõistlusel.
Põllumajandus on Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis populaarseim eriala. Pilt on tehtud mullu Olustvere õppetalus korraldatud künnivõistlusel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Viljandi kutseõppekeskuse õpilaste arv tänavu kosub, siis Olustvere ametikooli oma jääb mullusega samasse suurusjärku. Mõlema kooli direktorid on tulemusega rahul.

Vana-Võidus asuva kutseõppekeskuse direktor Tarmo Loodus rääkis, et tänavune vastuvõtt on läinud erakordselt hästi. «Meile tuli rohkem õppureid, kui me planeerisime ja ootasime,» ütles ta.

Nii on kutseõppekeskuse õpilasi 50 võrra rohkem kui eelmisel aastal. Kokku on kooli nimekirjas 800 õpilast. Loodus rõhutas, et vastu on võetud juba 303 õpilast, kuid mõnel erialal vastuvõtt alles käib. «Me loodame töökohapõhisesse õppesse veel sada õpilast juurde saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles