Mustla külje all küpsevad, arbuusid, aprikoosid ja viinamarjad

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peegi-Kuressaare talu kasvuhoonetes valmivad nii rohelised kui kollased arbuusid, mida peremees Endel Peek Viljandi turule müüki viib.
Peegi-Kuressaare talu kasvuhoonetes valmivad nii rohelised kui kollased arbuusid, mida peremees Endel Peek Viljandi turule müüki viib. Foto: Marko Saarm / Sakala

1980. aastal Abhaasiast esivanemate maale Eestisse kolinud Endel ja Taisia Peek on loonud oma Tarvastu vallas Mustla lähedal asuva talu südamest paiga, kust leiab tükikesi lõunamaisest küllusest.

Peegi-Kuressaare kasvuhoonetes valmivad muu hulgas rohelised ja kollased arbuusid, melonid, aprikoosid, baklažaanid, paprikad ning teisedki eksootilised viljad. Elumaja seina ääres troonivad nüüdsama küpsenud eri värvi viinamarjad. Talu põnevaid aiavilju ja taimi on juba pikki aastaid saada olnud Viljandi turu lettidel.

Endel Peek on kartulikuningas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles