Neli nimelist stipendiumi jäi omanikuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Järvekülg (vasakul) võtab linnapea Ando Kivibergilt tunnistuse Jaan Tõnissoni stipendiumi saamise kohta.
Madis Järvekülg (vasakul) võtab linnapea Ando Kivibergilt tunnistuse Jaan Tõnissoni stipendiumi saamise kohta. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linnapea Ando Kiviberg võttis eile raekojas vastu Viljandi linna nimeliste aastastipendiumide saajad. Välja jäid andmata Carl Robert Jakobsoni nimeline stipendium, mille taotlejaid polnud, ja Jaan Lattiku stipendium, mille taotleja keskmine hinne oli liiga madal.

Kutseõppestipendiumide taotlemiseks avaldusi isegi ei esitatud. Eile üle antud stipendiumid olid järjekorras juba kahekümnendad. Esialgu oli linnal stipendiume ainult neli.

«Stipendiumide arvu kasvamisest saadik on peaaegu igal aastal juhtunud, et mõni stipendium on jäänud välja andmata,» rääkis Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti üld- ja huvihariduse spetsialist Katrin Mändmaa. «Mõnel varasemal aastal on see läinud nii, kui kandideerijate keskmine hinne on alla nelja. Sellisel juhul me ei arva kandideerijat eriti hästi õppivaks õpilaseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles