Teeme koos Viljandi tänavatest ja hoovidest üheks päevaks turu!

, Kondase keskuse kuraator ja linnaruumihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal esimest korda asetleidnud «Viljandi Music Walk» pani tavatud paigad muusikast helisema. Marten Kuningas esines näiteks Fellini kohviku hoovis. Tänavu plaanib minifestival haaret laiendada ning mitte ainult muusikaga piirduda.
Möödunud aastal esimest korda asetleidnud «Viljandi Music Walk» pani tavatud paigad muusikast helisema. Marten Kuningas esines näiteks Fellini kohviku hoovis. Tänavu plaanib minifestival haaret laiendada ning mitte ainult muusikaga piirduda. Foto: Margus Haav / Sakala

Korraldame 20. septembril kultuurifestivali «Viljandi Music Walk» üritusena linna 731. aastapäeva puhul Eesti esimese tänavaturgude päeva, mil igast siinsest tänavast, hoovist ja garaažiesisest saab turg.

Loodame, et saab – nagu ikka uute asjadega, võtab harjumine aega ja on ehk naiivne loota, et kogu linnarahvas ettevõtmisega kohe esimesel korral kaasa tuleb. Igal juhul on kõik Sakala lugejad nimetatud päeval oodatud Viljandi tänavatele kauplema, et aidata kaasa traditsiooni sünnile.

Edaspidi võiks tänavaturgude päev saada Viljandi sügise iseenesestmõistetavaks osaks, mis elavdab kohalikke ja toob siia huvilisi üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles