Tudengikorter võib olla nii uhkes villas kui viletsas uberikus

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilasesinduse esimees Tauri Pihlak tõdes, et tudengitel on teinekord elamispinna leidmisega raskusi, sest ühikates on kohad täis. Seejuures on tema sõnul stendist palju abi olnud ja niigi vaene tudeng ei vaja enamasti maakleriteenust.
Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilasesinduse esimees Tauri Pihlak tõdes, et tudengitel on teinekord elamispinna leidmisega raskusi, sest ühikates on kohad täis. Seejuures on tema sõnul stendist palju abi olnud ja niigi vaene tudeng ei vaja enamasti maakleriteenust. Foto: Marko Saarm / Sakala

Maaklerid peavad Viljandi üüriturgu peaaegu olematuks, sest tegelik vahendustegevus ei käi nende, vaid hoopis tutvuste ja näiteks kultuuriakadeemia teadetetahvli kaudu, millel läheb septembri algul suuremaks siblimiseks.

Viljandi kultuuriakadeemia administraatori Eha Undo valvelaua kõrval asuval knopkadega seinal on üürikodu pakkumisi alates ühetoalisest korterist kuni Maasika tänava majani. Viimati nimetatut tunnevad üliõpilased kui akadeemia ehitustudengite kommuuni, mis pakub peavarju kuuele üliõpilasele.

Luksuse asemel romantika

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles