Sadakond olustverelast vaidleb Eesti Postiga postkastide üle

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käivad Olustvere Päikese ja Keskuse tänava kortermajade elanikud posti võtmas nendest sinistest grupikastidest.
Praegu käivad Olustvere Päikese ja Keskuse tänava kortermajade elanikud posti võtmas nendest sinistest grupikastidest. Foto: Joel Urbel / Sakala

Peaaegu sada Olustvere kortermajade inimest on sattunud kummalisse vaidlusse: nad tahaksid osta trepikodadesse uued postkastid, kuid Eesti Post eelistaks need paigaldada oma kulul, ainult et teise kohta.

Seni on kuue kortermaja kirjad, ajalehed ja arved toodud sinistesse grupipostkastidesse, mis asuvad majade vahel eraldi varjualuses. Grupikaste on postifirma paigaldanud oma raha eest juhul, kui see võimaldab kanderingi lühemaks teha.

Et grupikastid asuvad valgustamata kohas ning nende ümbrus on talviti sageli libe, leidsid majade üha eakamaks saavad elanikud, et märksa mugavam oleks käia posti järel trepikojas. 5. augustil saatsidki nad Eesti Posti Viljandi kandekeskusele kirja, milles avaldasid soovi eemaldada vanad õues asetsevad grupipostkastid ning paigaldada uued kortermajade trepikodadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles