Viljandlased troonivad maailma esisaja piirimail

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma edasise sportlaskarjääri tahab Viljandi tennisekooli kasvandik Anelle Luik siduda rannatennisega – alaga, mis maailmas jõudsasti populaarsust kogub.
Oma edasise sportlaskarjääri tahab Viljandi tennisekooli kasvandik Anelle Luik siduda rannatennisega – alaga, mis maailmas jõudsasti populaarsust kogub. Foto: Marko Saarm / Sakala

Selle nädala algul maailma naiste rannatennise reitingutabelis 100. kohal olnud viljandlanna Anelle Luik üritab veel tänavu oma kohta esisajas kindlustada.

Maailma meeste rannatennise reitingutabelis on esisaja piirimail, sel nädalal 106., teine viljandlane, siinse tenniseklubi treener Ainar Laube.

Nagu Anelle Luik nentis, kasvab rannatennise populaarsus maailma mastaabis kiiresti, Eestis on see aga veel võrdlemisi vähe tuntud ala. Viljandis harrastatakse rannatennist siiski usinasti ning seda saab siin teha aasta läbi. Tema ongi paaril viimasel aastal just sellele keskendunud ning et oma head kohta naiste tabelis säilitada või isegi parandada, tuleb tal senistest turniiridest tugevamaid mõõduvõtte otsima hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles