Pastacas valati vinüüli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramo Teder ehk Pastacas
Ramo Teder ehk Pastacas Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Reedel ilmub Pastaca & Tenniscoatsi ühisalbumi «Yaki-Läki» remikside kauamängiv «Yaki-Läki Versions», mis mullusügisesest uitmõttest küpses ootamatult väärika artistide ringiga albumiks.

Vigurmuusikameistri Pastaca ehk Viljandist pärit Ramo Tederi ning Jaapani maheduo Tenniscoats lugudest tegid oma versiooni Eesti artistid Imandra Lake, Galaktlan, Epifolium, Taavi Tulev ja Juhan Vihterpal. Jaapani tiiba esindavad Tenniscoatsiga ennegi tihedalt koostööd teinud muusik Daisuke Namiki ja Berliinis resideeruv Jaapani-Inglise duo Fleckfumie. Käed on külge pannud ka autorid ise: Pastacas tegi algselt instrumentaalloost «Mizukiri» vokaaliga kaveri «Kuu peal ära uisuta» ning Tenniscoats mitmekihilise sulami kahest improvisatsioonina sündinud loost.

Plaadi ümbrist kaunistavad taas Ramo Tederi enda joonistused. Igale plaadile on ta kirjutanud ka seerianumbri koos paari värske kuusepuuga. Liigub ka üksikuid seentega eksemplare. Kokku tuleb müügile 222 koopiat, neist osa Jaapani turul. Oktoobris ilmub «Yaki-Läki Versions» Jaapanis ka CD-na, jälle plaadifirma Afterhours alt. Limiteeritud koguses tuleb Jaapanis toodetud CD-sid müügile ka Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles