Meleskila­sed aitasid leida jõel hätta sattunud paadimehe

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänu Meleski küla inimestele pääses tagasi koju kalamees, kelle paat oli lekkima hakanud ja kes oli eksinud Pedja jõe äärsesse padrikusse.

Möödunud reede õhtul kella seitsme ajal sai politsei kõne 49-aastaselt mehelt, kelle paati oli Pedja jõel tekkinud auk. Hättasattunu oli Kolga-Jaani vallas sõbra paadiga kalastama läinud ja mööda jõge allavoolu sõudnud. Kui paati hakkas vett lekkima, märkas mees, et selle põhjas on auk. Kiirelt reageerides õnnestus tal omal käel kaldale jõuda ning paat puu külge siduda. Et aga koht oli talle võõras, pealtnäha asustamata ja läheduses polnud ühtki märki või silti, mis oleks asukohale viidanud, ei leidnud ta enam koduteed.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keiski sõnul selgitas politsei telefonivestluses välja hättasattunu umbkaudse asukoha ning palus tal paigale jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles