Kohalik atleet võidutses jälle

, Tuleviku klubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Kaasik pälvis kodurahva ees oma neljanda Eesti absoluutkaalu vabamaadluse meistri tiitli.
Ragnar Kaasik pälvis kodurahva ees oma neljanda Eesti absoluutkaalu vabamaadluse meistri tiitli. Foto: Joel Urbel / Sakala

Laupäeval selgitasid vabamaadlejad Paistu spordiväljakul Eesti absoluutkaalu meistrit ja kohalikule mehele Ragnar Kaasikule seal väärilist vastast ei leidunud.

Nüüdseks juba viiel aastal Paistus asetleidnud tiitlivõistlustel oli see neljas kord, kui Viljandi Tuleviku klubi liige Ragnar Kaasik kuldmedali võitis. Vaid korra, mullu, pidi ta tunnistama Londoni olümpiamängude seitsmenda koha omaniku, lätlase Armands Zvirbulise paremust. Tänavu naaberriigi sportlasi kaasa ei teinud. Tugevaima vabamaadleja tiitlit noolis kuus Eesti atleeti ja Ragnar Kaasik oli nende seas ainus Tuleviku esindaja.

Kaasik alustas turniiri ülekaaluka, 12:0 punktivõiduga Eesti juunioride meistri, põlvalase Evo-Richard Lode üle, kulutades selleks ühe minuti ja kuus sekundit. Kohaliku maadleja teisest matšist võis oodata võistluspäeva maiuspala, sest tema vastu astus tuttav rivaal, maaülikooli spordiklubi esindav Kaarel Maaten. Tuleviku klubi mehel oli kindlasti hästi meeles tänavu veebruaris peetud Eesti meistrivõistluste raskekaalu finaalkohtumine, kus tartlane temalt tiitli ära võttis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles