Politsei suuroperatsiooni põhjustaja sai tütre tagasi

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud 16. juulil, mil politseinikud mehe kainenema viisid. Praegu on selguseta, milliseid tagajärgi tema teod kaasa toovad.
Pilt on tehtud 16. juulil, mil politseinikud mehe kainenema viisid. Praegu on selguseta, milliseid tagajärgi tema teod kaasa toovad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veidi vähem kui kuu aja eest Viljandit vapustanud draama, kus alkoholi tarvitanud pereisa kodus räuskas ning esialgse info kohaselt endale ja oma tütrele ohtlik oli, võib jääda märkimisväärsete tagajärgedeta. Praegu on laps isa juures tagasi.

Esimene teade, mille politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel 16. juuli pärastlõunal avaldas, ütles selgelt, et pereisa ähvardab ennast ja oma tütart tappa. Versiooni, et isa oli tol päeval ohtlik, kinnitas ka sündmuskohal nähtu ja kuuldu. Mehel oli ähvardusi pildudes ja räusates käes umbes 30 sentimeetri pikkune nuga. Ka siis, kui politseinikud majja sisenesid, olevat mees püüdnud noa poole küünitada, kuid et kiirreageerijad on oma nime väärt, ta seda haarata ei jõudnud.

Õnneks ei saa me kunagi teada, mis sel kolmapäeva pärastlõunal juhtuda oleks võinud. Praeguseks on selge ainult see, et mees oli tingimisi vangistuse nõuete vastu eksinud ja alkoholi pruukinud. Katseajal oli ta seetõttu, et oli aasta algul oma naise kallal vägivallatsenud ja rünnanud töökohustusi täitnud politseinikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles