Karksi-Nuia saab kirbuturu tänu Facebookile

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi laupäeval Karksi-Nuias aset leidev kirbuturg pole esimene taaskasutusmüük, kus Rinell Riis kaupleb, ei näi pakutavate esemete kuhi kahanevat. Valikut aitavad suurena hoida sõbrad, sõbrannad ja pereliikmed, kes tema müügiletile ka oma kapist kaupa leiavad.
Kuigi laupäeval Karksi-Nuias aset leidev kirbuturg pole esimene taaskasutusmüük, kus Rinell Riis kaupleb, ei näi pakutavate esemete kuhi kahanevat. Valikut aitavad suurena hoida sõbrad, sõbrannad ja pereliikmed, kes tema müügiletile ka oma kapist kaupa leiavad. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Olen mitu aastat sellist algatust oodanud,» ütles Karksi-Nuia kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu.

«Päris ausalt! Ma võin ju ise selle kuulutuse kuhugi üles panna ja jäädagi ootama, aga kui juba mingisugune seltskond on ennast kokku võtnud ja kirbuka genereerinud, on kindel, et nemad tulevad müüma ja ongi fun.»

Mitmesugused annan-hea-hinnaga-oma-vana-asja-ära-müügid on viimasel ajal üsna sagedaseks saanud ja nii mõnigi linnake võib ette näidata kodukandipäevad, mille hulka kuulub ka täika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles