Riiulil tukkunud veefirma läheb naabritele kaubaks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Viiratsi, Vana-Võidu, Uusna, Tänassilma ja Valma veesüsteem kuuluvad osaühingule Viiratsi Veevärk, on neid rendilepingu alusel juba mõnda aega hallanud Viljandi Veevärk.
Ehkki Viiratsi, Vana-Võidu, Uusna, Tänassilma ja Valma veesüsteem kuuluvad osaühingule Viiratsi Veevärk, on neid rendilepingu alusel juba mõnda aega hallanud Viljandi Veevärk. Foto: Sakala

Viljandi vallas küpseb plaan müüa endise Viiratsi valla territooriumi veesüsteeme omav osaühing Viljandi linna vee-ettevõttele ning kasutada tehingust saadud tulu valla teistes piirkondades amortiseerunud torustike korrastamiseks.

Viljandi Veevärgi nõukogu esimees Jaak Sulg kinnitas, et Viiratsi Veevärgi ostmise teemal on esialgsed läbirääkimised peetud ning praegu on nad valdavalt seda meelt, et tehing on mõistlik tänavu ära vormistada. Samas ruttas ta rõhutama, et lõppude lõpuks on see ikkagi poliitiline otsus, mis peab saama vallavolikogu heakskiidu.

Sisuliselt riiulifirma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles