Mulgimaa pealinn sai järgmise suvise obaduse

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval võis Abja-Paluoja postkontori ees ühtepuhku näha inimesi, kes selle lukus ust lõgistasid. Need, kes ei taibanud kõrvalt aknalt olukorda seletavat silti otsida, lahkusid nõutuna.
Teisipäeval võis Abja-Paluoja postkontori ees ühtepuhku näha inimesi, kes selle lukus ust lõgistasid. Need, kes ei taibanud kõrvalt aknalt olukorda seletavat silti otsida, lahkusid nõutuna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuu aja eest täismõõdus pangasaalita jäänud Abja-Paluoja elanikke tabas selle nädala algul järgmine ebameeldiv üllatus, kui postkontor kaheks nädalaks kinni pandi.

Eile pärastlõunal oli riigile kuuluva postiettevõtte Omniva Abja postkontori uks lukus. Mitu seda sakutamas käinud inimest lahkus käsi laiutades, saamata aru, milles asi. Üksnes need, kes taipasid heita pilgu meetri jagu eemal olevale aknale, said seal rippuvalt sildilt aimu, et kontor on teenindaja puhkuse tõttu 17. augustini suletud. Ometi jäi küsimus õhku neilgi, sest kunagi varem pole teeninduskoht sel põhjusel nii pikalt kinni olnud.

Üks, kes Omniva seesuguse käitumise üle hämmastust avaldas, oli Abjast mõne kilomeetri kaugusel elav Evi Liivak. Ta oli maalt autoga asulasse sõitnud spetsiaalselt selleks, et tema hooldada olev raske puudega eakas naine saaks postipangast sularaha võtta ning argised maksed sooritada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles