Kunstifestival toob näituse ja sümpoosioni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maalija
Maalija Foto: Elmo Riig

Laupäeval, 17. juulil kell 18 avatakse Viljandi spordihoones Vaksali tänav 4 Soome kunstnike tööde näitus, mis on üks osa rahvusvahelisest kunstifestivalist «Arteground».

Lisaks näitusele on 17.—19. juulini kella 14—16 Viljandi kunagise lennukitehase hoones Hariduse tänav 12-a keskkonna- ning kogukonnakunsti sümpoosion, mille eesmärk on luua võimalusi loominguliseks tegevuseks ning rahvusvaheliseks suhtlemiseks.

Korraldajate sõnul võib Viljandi festivali puhul rääkida katseprojektist, millest saab alguse iga-aastane «Artegroundi» turnee Euroopa Liidus.

Näitusel on võimalik tutvuda 14 kunstniku loominguga. Valiku on teinud soome kunsti eksperdid.

Näitusel on esindatud Mia Autio, Marja Hakala, Merja Heino, Gunilla Helve, Susanna Iivanainen, Maria Kausalainen, Eeva Pesonen, Silja Puranen, Anu Suhonen, Sara Toivonen, Irma Tonteri, Anu Ulmanen, Mika Vesalahti ja Maria Wolfram.

Soome kunstnike tööde näitus on Viljandi spordihoones avatud 8. augustini esmaspäevast reedeni kella 8—20 ning laupäeval ja pühapäeval kella 8—18.
Täpsem info «Artegroundi» kodulehel http://www.arteground.fi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles