Meistrile tuli Euroopast rõõmusõnum

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Ojaloo tuli kolmandat korda Eesti naiste vasaraheite meistriks ja nädala pärast osaleb ta Zürichis peetavatel Euroopa meistrivõistlustel.
Kati Ojaloo tuli kolmandat korda Eesti naiste vasaraheite meistriks ja nädala pärast osaleb ta Zürichis peetavatel Euroopa meistrivõistlustel. Foto: Erakogu

Kolmandat aastat järjest Eesti vasaraheite valitsejannaks pärjatud Kati Ojaloole tuli esmaspäeval rõõmusõnum: ta sai loa osaleda nädala pärast Šveitsis Zürichis algavatel Euroopa meistrivõistlustel.

Mais oma isikliku ja uue Viljandimaa naiste vasaraheite rekordi 65.07 teinud Ojaloo tulemus kodustel tiitlivõistlustel oli küll veidi kehvem, 63.33, ent tähendas konkurentide ees ülekaalukat võitu. Tema selja taha järjestusid Eesti rekordi omanik Maris Rõngelep tulemusega 54.82 ja Ellina Anissimova tulemusega 54.57.

Hooaja algul oma elu parima tulemuse teinud Ojaloo nentis, et rekordite purustamisest on sel aastal tähtsam olnud stabiilsuse leidmine: enamik heiteid on küündinud 63 meetri juurde. «See on väga oluline ning kindlasti ka üks põhjus, miks heitealade peatreener mind tiitlivõistluste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles