Uus juht otsib uusi mängupaiku

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri uus loominguline juht Ott Aardam (vasakul) ja lavastaja Taago Tubin kinnitavad, et vaheldus ei tee kunagi paha ning teater muudatuste ees hirmu ei tunne.
Ugala teatri uus loominguline juht Ott Aardam (vasakul) ja lavastaja Taago Tubin kinnitavad, et vaheldus ei tee kunagi paha ning teater muudatuste ees hirmu ei tunne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Värskelt Ugala teatri loomingulise juhina ametisse asunud näitleja ja lavastaja Ott Aardam kinnitas, et teatri remondieelne kolimine hakkab pihta juba pärast aastavahetust.

Aardam on lõpetanud Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikoolis Elmo Nüganeni juhendatud 20. lennu ning töötanud Ugalas näitlejana aastatel 2002–2009. Ameti võttis ta üle Taago Tubinalt, kes täitis vahepeal loomingulise juhi ülesandeid. Endine juht soovib uuele ainult jõudu ja rõõmu.

«Suuremat pilti tasub silme ees hoida,» ütles Tubin teatepulka Aardamile üle andes. «Detailidesse takerdumine on selle töö puhul üks ohu allikaid. Selleks, et silm säraks, tuleb aga ka ennast hoida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles