Sõudjad ladusid saagikoti Pärnus korralikult täis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõudeklubi president Kaspar Taimsoo korjas Eesti meistrivõistlustelt kolm kulda ja ühe hõbeda.
Viljandi sõudeklubi president Kaspar Taimsoo korjas Eesti meistrivõistlustelt kolm kulda ja ühe hõbeda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädalavahetusel Pärnus peetud Eesti täiskasvanute sõudmise meistrivõistlustel teenis maailmameistrivõistlusteks valmistuv neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Kaur Kuslap, Allar Raja ja Sten-Erik Anderson oodatult kuldmedali ning sama meeskonna liikmed noppisid esikohti teisteski paadiklassides.

Viljandi sõudeklubi president Kaspar Taimsoo kirjeldas kaht võistluspäeva sõnaga «vägev», ehkki nii head saaki kui mullu ta ei saanud. Kui eelmistel Eesti meistrivõistlustel võitis sportlane viis kulda, siis seekord jäi tema valdusse kolm kulda ja hõbe.

Medalitest prestiižseim saadi kahtlemata võidu eest meeste ühepaadil. «Mul oli väga hea meel, et Leonid Gulov finaalis korraliku lahingu andis ning võitu mulle sugugi kergelt loovutada ei tahtnud,» avaldas Taimsoo konkurendile tunnustust ning lisas: «Kiita tuleb ka Viljandi poiste paarisaerulist neljast, kes pronksmedali sai.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles