Seeriavõistluse parimad selguvad viimasel etapil

, peakohtunik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilja Bakhoff on seenioride heidete seeriavõistlusel endale võidu kindlustanud juba enne viimast osavõistlust.
Hilja Bakhoff on seenioride heidete seeriavõistlusel endale võidu kindlustanud juba enne viimast osavõistlust. Foto: Aivar Hommik

Viljandimaa veteranide heitealade seeriavõistluse kolmas etapp oli osavõturohke ja tõi esimese tulemuse, mis andis rohkem kui 1000 punkti. Arvo Nurm tõukas viiekilost kuuli 13.66 ja teenis sellega 1011 punkti.

Seeriavõistlus koosneb neljast etapist ja paremustabelit peetakse kahes arvestuses: koondarvestuses, kus liidetakse igal etapil kogutud punktid, ning üksikaladel, kus arvesse läheb kolmel etapil saadud parim tulemus.

Enne viimast etappi on üksikalade arvestuses endale esikoha kindlustanud Arvo Nurm 2829 ja Hilja Bakhoff 1902 punktiga. Järgnevad kohad teisest kuuendani on lahtised ja selguvad viimasel etapil. Hilja Bakhoff on koondarvestuses endale taganud ka parima naisveterani staatuse, meeste koondtabeli liidril Arvo Nurmel on võidu kindlustamiseks tarvis neljandal etapil veel paar ala läbi teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles