Tipu loodusmaja juurde ehitatakse vabaõhuklass

Kristiina Baum
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipu loodukooli juhataja Dagmar Hoder Tipu looduskoolist avab mahetoidupäeval huvilistele mänguliselt looduse rikkust.
Tipu loodukooli juhataja Dagmar Hoder Tipu looduskoolist avab mahetoidupäeval huvilistele mänguliselt looduse rikkust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tipu loodusmaja hoovis võib näha hoogsat ehitamist. Valmimisjärgus on lahtiste seinte ja mätaskatusega vabaõhuklass. See kõik oleks aga olemata, kui poleks kohalikku tulihinge ning tema eestvedamisel korraldatavat vabatahtlike laagrit.

Tipu looduskooli juhataja Dagmar Hoder ning 14 saksa, belgia, hollandi ja eesti vabatahtlikku on ametis kooli- ja külamaja ümbritsevate radade killustikuga üle puistamise, autoparklate korrastamise, uue roigasaia ehitamise ning taimi tutvustava ökoaia rajamisega.

Et külamajas paiknev õppeklass hakkab looduskoolile kitsaks jääma, käib lisaks muule tegevusele uue vabaõhuklassi hoogne ehitamine. Seda teeb aktsiaselts Pärlin. Vabatahtlike käe all on valminud õppeklassi sisustus: riiulid ning lahtikäivad toolid ja lauad, mida on kavas kasutada laupäeval aset leidval küla kokkutulekul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles