Viljandi tahab sügisel mitme riigi tugevaid vabavõitlejaid võõrustada

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuris käiv sportlik vabavõitlus pakub adrenaliini nii võistlejatele kui kohale tulnud pealtvaatajatele.
Puuris käiv sportlik vabavõitlus pakub adrenaliini nii võistlejatele kui kohale tulnud pealtvaatajatele. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui kõik läheb plaanipäraselt, võib 11. oktoobril Viljandi spordihoones osa saada vaatemängulisest vabavõitluse amatöörvõistlusest.

Seni on sportliku vabavõitluse (MMA) suurüritus «Raju» aset leidnud kaks korda aastas: kevadel Tallinnas ja sügisel Tartus. Mõlemal korral on ühekorraga teoks saanud nii amatöör- kui profiüritus. Et aga amatöörvõistlus on suureks kasvanud, hauduvad korraldajad plaani sügisel osa sellest Viljandisse tuua.

Võistluse kohalik peakorraldaja Kris Süld selgitas, et pakkumise see Viljandisse tuua tegi tema. ««Raju» peakorraldaja Ott Tõnissaar rääkis, kuidas nad otsivad amatöörvõistluse korraldamiseks uusi mõtteid, mispeale ma pakkusin talle Viljandi välja,» kirjeldas Süld idee sünnilugu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles