Kodutu tehnikaring saadeti vahelattu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Saar, kelle laps tehnikaringis kaasa lõi, tuli appi kolima. Ta avaldas kahetsust, et krunt maha müüdi ja motomaja koduta jäi.
Valdo Saar, kelle laps tehnikaringis kaasa lõi, tuli appi kolima. Ta avaldas kahetsust, et krunt maha müüdi ja motomaja koduta jäi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üleeile tuli Viljandi tehnikaringil välja kolida senisest asukohast, mille linn oli juba aasta algul maha müünud. Linnavalitsus pole aga endiselt suutnud noorte motosõprade ringile uut kodu leida ja nende asjad saadeti ajutiselt lattu.

Ringi juhataja Tarmo Raba kutsuti erandkorras puhkuselt tagasi, et kolida tehnikamaja tarvikud seniselt krundilt Männimäel vahelattu. «Paneme oma asjad garaažiboksi,» täpsustas ta.

Seda, kui kauaks need vahelattu jäävad, kuhu nad edasi kolivad ja millal ring jälle tegutsema saab hakata, ei osanud ta öelda. Raba tunnistas, et on olukorra pärast muretsenud sellest ajast saadik, kui linn maa müüki pani. «Loodan, et mingisugune lahendus siiski leitakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles