Esimesed katsetused nõuavad kuivatilt suuremat tööd

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui väljas palavus tapab, siis kombainikabiinis saab sellest hõlpu. Sellegipoolest tulid kombainerid Kalev Leinus (vasakul) ja Marek Peek pärastlõunapäikese kätte, sest üht masinat oli vaja veidi parandada. Leinuse sõnul ei käinud sel mõned asjad ringi nii, nagu peab.
Kui väljas palavus tapab, siis kombainikabiinis saab sellest hõlpu. Sellegipoolest tulid kombainerid Kalev Leinus (vasakul) ja Marek Peek pärastlõunapäikese kätte, sest üht masinat oli vaja veidi parandada. Leinuse sõnul ei käinud sel mõned asjad ringi nii, nagu peab. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval haukasid kaks üüratut kollast kombaini Mustla külje all põllul vilja, nii et tolm järel. Kui see hajus, hakkasid paistma maas kollendavad põhuread.

Pärast mõnd töötundi tõdesid kombainerid Kalev Leinus ja Marek Anton, et selle põllu talinisuga võinuks veel ka oodata. «Lihtsalt kuivatikulu läheb nüüd suuremaks,» möönis Leinus ja lisas et kõrs on veidike nätske ja toores. Päris esimesed viljalõikajad need kombainerid oma sõnul ei olnud, sest Leinuse teada oli kõrvalfirma talunik kombainid põllule saatnud juba kaks päeva tagasi.

Peremees teeb põlluluuret

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles