Festivali ajal ja järel hoogustus taara tagastamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii Koidu tänava taarapunkti juht kui Rimi meediaesindaja ütlesid, et kuigi taarat tagastati Viljandi pärimusmuusika festivali kõigil päevadel, hakati seda enim tooma eile. Selveri juhatuse liikme sõnul tuli nädalavahetusel poetöötajatel automaati pidevalt jälgida ja tühjendada.

Aktsiaseltsi Rimi Eesti Food kommunikatsioonijuht Katrin Bats märkis, et taara tagastamine Viljandi Rimis ja Säästumarketites hoogustus eelmisel nädalal ja ka eile kõvasti.

Eile ei osanud ta täpselt öelda, kui palju automaatidesse pudeleid ja purke pandi, sest poekett saab taaratagastuse kokkuvõtte korra kuus. «Küll aga tagastati taarat Rimi ja Säästumarketite poodides eelmise aasta juulikuus teiste suvekuudega võrreldes ligikaudu 30 protsenti rohkem. Ilmselt ei erine selle aasta tulemus eelmisest väga palju,» märkis Bats ja lisas, et Viljandi kauplustest saadud info põhjal algas suurem liikumine taaraautomaatide juures esmaspäeva hommikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles