Sakala toob folgi lugejani kõikjal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sakala soovitab kõigil folgihuvilistel järgmise nelja päeva jooksul meie digilehel silm peal hoida, sest just sealtkaudu jõuavad lugejateni kõige kiiremad uudised, meeleolukamad pildid ja huvitavamad videod.

Sel aastal on Sakala akrediteerinud festivalile viis reporterit, kaks fotograafi ja videooperaatori, kes kõik töötavad selle nimel, et Viljandi aasta suursündmust võimalikult mitmekesiselt kajastada. Tummine osa sellest jõuab ka paberlehte, kuid et paberväljaande maht ja edastamisvõimalused on piiratud, saab lugeja, vaataja ja kuulaja toimuvast kõige parema pildi digilehe vahendusel. Seejuures võib digilehte lugeda kas või pärimeetri sees kontsertide vaheajal.

Lisaks Sakala digilehes juba tavapäraseks muutunud mahukatele galeriidele ja videolugudele vahendame seekord www.sakala.ajaleht.ee lugejatele Kuku raadio intervjuusid, mis on tehtud otse festivali südames. Reedel kella 14–18 läheb Kuku raadio saade «Saade» pärimusmuusika aida kõrvalt eetrisse koostöös Sakalaga ning koos Kristjan Goldiga astub saatejuhina üles Sakala peatoimetaja Hans Väre. Ka «Saadet» on võimalik kuulata Sakala digilehe kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles