Abja gümnaasiumi on vallutanud võõramaalased

Kristiina Baum
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased (vasakult) Karoliine Põld ja Ly Metsroos valmistuvad tantsupedagoog Ele Viskuse juhendamisel koos soome sõbranna Vilma Kaislaga ette näitama nüüdisaegse tantsu liigutusi.
Eestlased (vasakult) Karoliine Põld ja Ly Metsroos valmistuvad tantsupedagoog Ele Viskuse juhendamisel koos soome sõbranna Vilma Kaislaga ette näitama nüüdisaegse tantsu liigutusi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel nädalal on Abja gümnaasiumis kuulda nii soome, prantsuse kui inglise keelt ja näha ebatavalist liikumist. Õhus on emotsionaalset pinget, nooruse värskust ja uudishimu.

Kokku on saanud nelja riigi noored, et õppida tantsu kaudu üksteist tundma, leida uusi sõpru ja ammutada inspiratsiooni üksteise kultuuriruumidest.

Rahvusvaheline noori ühendav Mulgimaa arenduskoja Lea­der meetme projekt «Maailma noored Mulgimaal» algas esmaspäeval külaliste saabumisega ning lõpeb laupäeval kokkamise ja nüüdisaegse tantsu töötoas õpitu ettenäitamisega. Viimati mainitust valmib DVD. Lennuliikluses tekkinud tõrgete tõttu liitusid Põhja-Iirimaa noored ülejäänutega alles eile hilisööl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles