Nava Lavale tuli mitusada osalejat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äikesevihm katkestas Nava talus Silvia Soro ja Jaak Kõdari näidendi «Hea inimene. Lugu Kalev Raavest» mängimise. Vihmakindel varjualune pakkus publikule kaitset.
Äikesevihm katkestas Nava talus Silvia Soro ja Jaak Kõdari näidendi «Hea inimene. Lugu Kalev Raavest» mängimise. Vihmakindel varjualune pakkus publikule kaitset. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel peetud Nava Lava festival kutsus looduse, klassikalise muusika, luule ja teatriga Lilli küla lähistele mitusada inimest.

Festivali esimest korda Navale nautima tulnud tallinlanna Tiina Mägi polnud tunnustusega kitsi. «Hästi valitud esinejad ja imeilus koht. Suveürituste valik on suur ning see, et siia tulevad Eesti kultuuri tipptegijad, kõneleb üsna palju,» rääkis ta. «Sel nädalavahetusel on ürituste valik väga suur, aga nemad valisid Nava,» lausus ta Navale tulnud tuntud kirjanikele, poliitikutele, teadlastele ja muusikutele viidates.

Tallinna mulkide selts tuli kohale suure bussiga. Seltsi esimehe Elvi Kirsipuu ütlemist mööda on mulgid festivaliga väga rahul – muidu poleks nad viis aastat järjest pealinnast nii pikka sõitu ette võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles