Tänavune Nava Lava pühendatakse mehele, kellest vähe räägitud

Kristiina Baum
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nava talus peetakse tänavu 9. mulgi kultuuri festivali. Nii nagu eelmisel aastal, võtab ka seekord külastajaid vastu Nava talu peremees ja festivali peakorraldaja Jaak Kõdar.
Nava talus peetakse tänavu 9. mulgi kultuuri festivali. Nii nagu eelmisel aastal, võtab ka seekord külastajaid vastu Nava talu peremees ja festivali peakorraldaja Jaak Kõdar. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile alanud kolmepäevase mulgi kultuuri festivali Nava Lava peategelane on põllumees, teatrijuht, kirikuõpetaja, ehitaja ja lihtsalt hea inimene Kalev Raave.

«Temast on vähe räägitud,» põhjendas Nava talu peremees ja festivali peakorraldaja Jaak Kõdar oma tänavust valikut. Igal aastal on festivali keskmes olnud üks tubli Mulgimaal tegusid teinud inimene.

Avapäev oli pühendatud Kalev Raavele. Kell 16 lauldi festival traditsiooniliselt avatuks Eesti Vabariigi laulupiiriposti number 1 juures. Edasi suunduti luuleküüni, kus meenutati Kalev Raavet ning vaadati temast kõnelevat dokumentaalfilmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles