Eelmise nädala reedel ja laupäeval Mõisakülas võrride 24 tunni kestussõidul osalenud jäid võistluse korraldusega küll rahule, ent nentisid samas, et rada oli raske. Nagu elu näitas, siis mitte üksnes sõitjaile: nii mõnegi sääreväristaja raam vajas keevitamist ning rehve ja õhukumme läks nagu leiba. Pahatihti sai paugu ka velg, mis tuli sellisel juhul samuti sirgema vastu välja vahetada.
Kokku suutsid 57 meeskonda ööpäevaga läbida üle 31 000 kilomeetri. Seda on tunduvalt rohkem, kui läbib keskmine sõiduauto terve aastaga.
Eelmise nädala reedel ja laupäeval Mõisakülas võrride 24 tunni kestussõidul osalenud jäid võistluse korraldusega küll rahule, ent nentisid samas, et rada oli raske. Nagu elu näitas, siis mitte üksnes sõitjaile: nii mõnegi sääreväristaja raam vajas keevitamist ning rehve ja õhukumme läks nagu leiba. Pahatihti sai paugu ka velg, mis tuli sellisel juhul samuti sirgema vastu välja vahetada. Kokku suutsid 57 meeskonda ööpäevaga läbida üle 31 000 kilomeetri. Seda on tunduvalt rohkem, kui läbib keskmine sõiduauto terve aastaga. Foto: Elmo Riig / Sakala
Kommentaarid
Copy