Lauluväljakule jõuab muru pärast folki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval tõstsid töömehed kõrgemale lauluväljaku muruäärt ja asfalti eraldavad äärekivid. Nüüd ei voola vihmavesi pinkide alla.
Neljapäeval tõstsid töömehed kõrgemale lauluväljaku muruäärt ja asfalti eraldavad äärekivid. Nüüd ei voola vihmavesi pinkide alla. Foto: Joel Urbel / Sakala

Kui veel nädal tagasi olid Viljandi linnaametnikud kindlad, et suure vihma ja ehitusel juhtunud eksituste tõttu tekkinud pinnasekahjustused parandatakse enne algavat folgipidu, siis tänaseks on selgeks saanud, et see pole võimalik.

Kui lauluväljaku nõlvadele ja pinkide taha murumätas maha rullida, ei tohiks sellele poolteist kuud astuda. Kindlasti tuleks uut muru kaitsta suurte rahvahulkade eest, kuid just folgi ajal on inimesi lauluväljakul kõige rohkem.

Nii otsustatigi raekojas, et 3500 eurot maksma minev murumätaste tikutamine algab pärast pärimusmuusika festivali. Tõenäoliselt ei alustata tööd enne 30. juulit, sest päev varem on lauluväljakule kavandatud Marko Matvere ja Väikeste Lõõtspillide Ühingu kontsert. Pärast seda pole seal üritusi plaanis 23. augustini. Sel päeval peetakse Balti keti aastapäeva ning Viljandis on kogu Eesti keskne üritus, mille korraldamise on Sakala keskuselt tellinud riigikantselei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles