Olustvere mõisa saabusid külalised Andidest

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheaastase Madli Lillioru arvates on alpakad suured, väga huvitavad, aga kummalised lambad. Esimene katse neile pai teha tütarlapsel ei õnnestunud. Ehk tulevikus läheb paremini.
Kaheaastase Madli Lillioru arvates on alpakad suured, väga huvitavad, aga kummalised lambad. Esimene katse neile pai teha tütarlapsel ei õnnestunud. Ehk tulevikus läheb paremini. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eestlasele on alpakad, kelle päriskodu on 3000–5000 meetri kõrgusel Lõuna-Ameerika mäestikes, väga eksootilised loomad. Maikuust elab kaks neist Olustvere mõisas.

Kevadel pügamismasina alt läbi käinud nelja-aastased Tobias ja Hotter on Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnutsi mõeldud turistidele

uudistamiseks, andes sealsele loomakollektsioonile minisigade, lammaste, kanade, jäneste, tšintšiljade, ponide ja hobuste kõrval huvitavat aktsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles