Lahkujad võtavad endaga kaasa kultuuri

Kristiina Baum
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagrilised (vasakult) Malia Mather ja Roswitha de Joode Hollandist ning Megan Mahaffey, Jaime Jennings ja Amber Corcoran USA-st tegid esimest korda tutvust eesti käsitööga. Ka Eestis ei olnud nad varem viibinud.
Laagrilised (vasakult) Malia Mather ja Roswitha de Joode Hollandist ning Megan Mahaffey, Jaime Jennings ja Amber Corcoran USA-st tegid esimest korda tutvust eesti käsitööga. Ka Eestis ei olnud nad varem viibinud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seitsme riigi käsitöötegijad naasevad täna Olustveres lõppevast käsitöölaagrist kodumaale suure vaimustusega.

«Enne siiatulekut ei teadnud me Eestist midagi. Me ei teadnud isegi, kus see kaardil asub,» lausus ameeriklanna Jaime Jennings.

Tema noor kaasmaalane Megan Mahaffey oli Olustverest nii vaimustunud, et lubas suisa sinna õppima minna. Neil kahel ameeriklasel ja 60 teisel käsitööhuvilisel oli viie päeva jooksul võimalik õppida tundma eesti kultuuri käsitöö kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles