Festival toob liinile lisarongid ja suuremad bussid

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel aastal tõid folkijaid Viljandisse Edelaraudtee vanad raudruunad, siis tänavu saabuvad peolised siia Elroni oranžide «porganditega».
Kui eelmisel aastal tõid folkijaid Viljandisse Edelaraudtee vanad raudruunad, siis tänavu saabuvad peolised siia Elroni oranžide «porganditega». Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui rongifirma Elron paneb järgmisel nädalal Viljandi pärimusmuusika festivali ajaks Tallinna ja Viljandi vahele sõitma tavalisest rohkem ronge, siis bussifirmad teevad otsuseid nõudluse põhjal.

Järgmise nädala neljapäeval ja reedel sõidab pealinnast Viljandisse kaheksa rongi päevas. Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste märkis, et ettevõte täitis sellega festivali korraldajate soovi panna liinile lisaronge.

Õigupoolest on folgironge Tallinnast Viljandisse käinud varasematelgi aastatel, kuid seekord on väljumisi tavapärasest kaks korda rohkem. «Järgmisel neljapäeval ja reedel väljub Tallinnast Viljandisse päratlõunast alates peaaegu iga tund üks folgirong,» ütles Kaareste. Rongifirma kodulehe andmetel on pühapäeval kavas viis väljumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles