Jaaniaegne lumi venitab munakivide ladumist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Matthäi Ehitus töömehed on Väike-Turu tänava sillutamise lõpetanud ja jõudnud Kauba tänavaga poole peale. Viimased kivid peaksid paika saama augusti teise nädala alguseks.
Osaühingu Matthäi Ehitus töömehed on Väike-Turu tänava sillutamise lõpetanud ja jõudnud Kauba tänavaga poole peale. Viimased kivid peaksid paika saama augusti teise nädala alguseks. Foto: Joel Urbel / Sakala

Aprillis Viljandi vanalinnas Väike-Turu ja Kauba tänaval munakivisillutise ladumist alustanud ehitusfirma lootis töö lõpetada pärimusmuusika festivali alguseks, kuid nüüd on selge, et see ei saa valmis enne augustit.

«Mõni päev sinna-tänna aastakäivet muidugi ei päästa ega laasta, aga eraettevõtjale on iga päev tähtis,» hindas kavandatavat 20 päeva pikkust viivitust Väike-Turu ja Kauba tänava vahel asuva kaupluse Glasaken Eesti ärijuht Erki Saarman.

Naabruses asuva kaminapoe juht Hannes Puu oli seda meelt, et kui kõrvalseisjale võib paarikümne päeva pikkune viivitus neli kuud vältava remondi puhul tunduda tühine, siis sel tänaval äri ajavale ettevõtjale on see kaalukas muudatus. «Väga kahju, et kokkulepped ei pea,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles