Kaineks maganud ähvardaja pääseb vabadusse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval kulus politseil üle kolme tunni, et oma lapsele ja iseendale ohtlik mees korterist kätte saada ning ohutuks muuta.
Kolmapäeval kulus politseil üle kolme tunni, et oma lapsele ja iseendale ohtlik mees korterist kätte saada ning ohutuks muuta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Viljandis politsei erioperatsiooni põhjustanud 32-aastane mees jalutab arvatavasti täna politseimajast koju ning prokuratuuri hinnangul on vaja uurida, kas ta üldse kedagi ähvardas.

Prokuratuuri teatel algatati kolmapäeval Viljandis juhtunu uurimiseks kriminaalasi ähvardamise paragrahvi järgi, mille eest süüdimõistmise korral ootab meest rahatrahv või maksimaalselt ühe aasta pikkune vangistus.

Sündmuskohal kinni peetud mehe vahistamist prokuratuur ei taotle ning kui mingeid uusi asjaolusid ei ilmne, pääseb ta täna vabadusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles