Kaspar Taimsoo ja Allar Raja jõudsid poolfinaali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo
Kaspar Taimsoo Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kaspar Taimsoo ja Allar Raja jätkavad laupäeval Luzernis peetavatel sõudmise maailmakarikavõistlustel poolfinaalis.


Reede hommikul peetud kahepaatide eelsõitudega selgitati välja 24 veerandfinalisti. Mõlemad Eesti võistkonnad: EST 1 ehk Kaspar Taimsoo ja Allar Raja ning EST 2 ehk Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson, pääsesid sealt vaevata edasi.

Õhtul ootas mehi aga tõsisem töö, sest veerandfinaalis oli edasipääsuks tarvis jõuda vähemalt kolme sekka.

Taimsoo ja Raja võitsid oma sõidu, edestades šveitslasi Vonarburgi/Stoferit ja tagasid nii pääsu poolfinaali. Eestlaste aeg oli 6.28,60 ja šveitslastel 6.30,25. Kolmandana jõudis sellest sõidust 12 parema hulka Itaalia teine meeskond Agamennoni/Perino (aeg 6.33,0).

Teisel Eesti paatkonnal, kus sõuavad Jämsä ja Endrekson, nii hästi ei läinud. Pärnulased olid oma sõidus ajaga 6.31,73 neljandad, mistõttu lootus kõrgetele kohtale on neile luhtunud. Teise veerandfinaali võitsid norralased Hoff ja Borch (6.25,55). Järgnesid ameeriklased Ochal ja Anderson (6.27,71) ja sloveeni vennad Spikid (6.28,93).

Kolmanda veerandfinaalsõidu võitsid britid Wells ja Bateman (6.21,66) ja neljanda uusmeremaallased Sullivan-Cohen (6.19,92).
Poolfinaalid sõidetakse homme Eesti aja järgi kell 15.42 ja 15.48. Laupäeval on sõidus ka meie kaheksapaat, kes stardib pärast lõunat. Viljandlastest on kaheksapaadis Alo ja Kaur Kuslap ning Martin Neerot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles