Rahavaba pangapunkt avatakse järgmisel teisipäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varem rentis Swedbank Abja-Paluojal pangakontori hoonet ühelt eraisikult, siis 1. juulil pandi selles majas uksed lukku ning pank kolib oma esinduse vallamaja hoovis asuvasse hoonesse.
Kui varem rentis Swedbank Abja-Paluojal pangakontori hoonet ühelt eraisikult, siis 1. juulil pandi selles majas uksed lukku ning pank kolib oma esinduse vallamaja hoovis asuvasse hoonesse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel teisipäeval avab Swedbank Abja-Paluojal kinni pandud kontori asemel punkti, kus sulurahateenuseid ei pakuta, küll aga saab sealt nõu ja abi maksete tegemiseks.

Vallavanem Peeter Rahneli sõnul pole vald pangaga veel kokkulepet sõlminud, kuid Swedbank on teada andnud, et soovib ruume tasuta. «Vaevalt et hakkaksime ruumide eest renti võtma,» nentis vallajuht. Panga esindus hakkab olema vallamajaesises hoovimajas.

Kuigi kirjalikke kokkuleppeid kahe poole vahel tehtud pole, on rahaasutus tuleval nädalal avatavad ruumid oma kulu ja kirjadega juba sobivaks muutnud. Rahnel teadis rääkida, et kuigi need olid heas korras, tuli Swedbankil lisaks kõpitsemisele luua endale vajalikud IT-lahendused ja turvasüsteemid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles