Mõni autojuht krõbistab suvelgi naastrehvidega

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile spetsiaalselt naastrehve otsides jäi silma auto Viljandis Uku keskuse parklas. Neljast vanast samasugusest rehvist oli rohkem naaste näha ühel, aga need olid nii kulunud, et ei ulatunud ilmselt üle rehvipinna.
Eile spetsiaalselt naastrehve otsides jäi silma auto Viljandis Uku keskuse parklas. Neljast vanast samasugusest rehvist oli rohkem naaste näha ühel, aga need olid nii kulunud, et ei ulatunud ilmselt üle rehvipinna. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Kes vaatab, see näeb, kes kuulatab, see kuuleb – isegi suvel hakkab silma ja kõrva autosid, mis veerevad naastrehvidel.

Näiteks eile keskpäeval seisis Viljandis Maksimarketi parklas väsinud olemisega džiip, millel all neli sama räsitud ilmega naelkummi. Kui fotograaf mõnikümmend minutit hiljem kohale jõudis, oli auto jõudnud lahkuda.

Eile hommikul sõitis mööda Turu tänavat aga märksa uuema ilmega väikekaubik, mille sõitu saatis naastrehvidele omane terav krõbin. Eelmisel nädalal sooritas Tartu tänavalt Tallinna maanteele pöörde hoolitsetud sedaan, rehvides säramas naastude read.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles